Cina tank lawang dikonci pabrik Ring na suppliers | DSH

Tank lawang dikonci Ring

Pondok Description:

Brand: Asal Produk OEM: Cina waktos Pangiriman: 5-15 Days Supply kapasitas: 1-10000 PCS Bahan tank lawang ditangtayungan ring 1. Produk: SUS304 2. Processing Technik: stamping-lambar las logam-3. kasabaran: 0.1 4. Surface perlakuan: sandblasted 5. Fitur: stamping & lambar logam 6. MainFunction: ngajaga ring segel pikeun lawang tank 7. tanggal Pangiriman: 25 poé nagara 8. Ékspor: AS 9. kiriman: Ku hawa 10. pamayaran: T / T 11. Saatos-jasa : 8D r ​​...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: OEM
    asal Produk: Cina
    waktos Pangiriman: 5-15 Days
    Supply kapasitas: 1-10000 PCS

    ring tank lawang dijaga

    1. Bahan Produk: SUS304

    2. Processing Technik: stamping-lambar logam-las

    3. kasabaran: 0.1

    perlakuan 4. Surface: sandblasted

    5. Fitur: stamping & lambar logam

    6. MainFunction: ngajaga ring segel pikeun lawang tank

    titimangsa 7. Pangiriman: 25 poé

    8. nagara Ékspor: AS

    9. kiriman: Ku hawa

    10. pamayaran: T / T

    11. Saatos-layanan: laporan 8D

    12. Sampel Free: No

    13. Brand: OEM

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!