Cina punching Aluminium pabrik kotakna na suppliers | DSH

Punching Aluminium kotakna

Pondok Description:

Brand: Asal Produk OEM: Cina waktos Pangiriman: 5-15 Days Supply kapasitas: 1-10000 PCS Nami: Aluminium pigura 1. Bahan: Al 2. Processing: CNC panggilingan - Milling- Kawat nyah - grinding - QC 3. Tolerances: 0 ~ -0.02mm 4. Surface perlakuan: sliver Bright 5. Fitur: Surface roughness, polishing, deformasi 6. fungsi utama: pigura bracket of fixture Phone tanggal 7. Pangiriman: 15 poé 8. Nagara: Cina 9. Paket: Plastik Foam- karton 10. S ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: OEM
    asal Produk: Cina
    waktos Pangiriman: 5-15 Days
    Supply kapasitas: 1-10000 PCS

    Ngaran : pigura Aluminium

    1.     Bahan : Al

    2.      Processing : CNC panggilingan - Milling- Kawat nyah - grinding - QC

    3.      Tolerances : 0 ~ -0.02mm

    4.      perlakuan Surface : sliver Bright

    5.     Fitur : Surface roughness, polishing, deformasi

    6.     fungsi utama : pigura bracket of fixture Phone

    7.     tanggal Pangiriman : 15 poé

    8.     Nagara: Cina

    9.     Paket : Plastik Foam-karton

    10.   pengiriman barang: Express, ku DHL

    11.  pamayaran : / T, 50% deposit, 50% sanggeus pangiriman dina 30 poé.

    12.  Saatos-jualan jasa: keluhan - Dilarapkeun - nyawalakeun Program - ngalereskeun / ngelingan / Re-ngahasilkeun / santunan - réngsé

    13.  Sampel: pamayaran.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!