Cina pabrik tekenan Silinder na suppliers | DSH

tekanan Silinder

Pondok Description:

Brand: Asal Produk OEM: Cina waktos Pangiriman: 5-15 Days Supply kapasitas: 1-10000 PCS tekenan silinder 1. bahan Produk: AL, Cu, SKD11, P20, silika gél 2. Processing technic: L, CNC, M, HRC , perlakuan G, URANG-QC-Surface -assembly 3. kasabaran: 0 ~ 0.02mm 4. Surface perlakuan: anodizing teuas, kimia blacked, anodizing hideung. 5. Fitur: pas kasabaran +/- 0.02mm, pamrosésan liang tepat gradién, Main telescopic spindle design struktural 6. fungsi utama: ngajalankeun ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: OEM
    asal Produk: Cina
    waktos Pangiriman: 5-15 Days
    Supply kapasitas: 1-10000 PCS

    tekanan silinder

    1. bahan Produk: AL, Cu, SKD11, P20, gél silika

    2. technic Processing: L, CNC, M, HRC, G, perlakuan URANG-QC-Surface -assembly

    3. kasabaran: 0 ~ 0.02mm

    4. perlakuan Surface: anodizing teuas, kimia blacked, anodizing hideung.

    5. Fitur: pas kasabaran +/- 0.02mm, pamrosésan liang tepat gradién, Main telescopic spindle design struktural

    6. fungsi utama: ngajalankeun teleskop spindle ku ngagunakeun gas énergi sedeng pikeun produk extruded sarta ngabentuk.

    titimangsa 7. Pangiriman: 35 poé

    8. nagara Ékspor: Uganda

    9. kiriman: Ku laut

    10. pamayaran: T / T

    11. Saatos-layanan: 8Dreport

    12. Sampel Free: No

    13. Brand: OEM

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!