Cina pabrik Lambaran Kaluaran pipah tur suppliers | DSH

Kaluaran Lambaran pipah

Pondok Description:

Brand: Asal Produk OEM: Cina waktos Pangiriman: 5-15 Days Supply kapasitas: 1-10000 PCS Nami: tighten ngaitkeun 1. Bahan: SUS304 2. Processing: Ngaktipkeun - Milling- CNC - Kawat nyah - QC 3. Tolerances: 0 ~ perlakuan -0.02mm 4. Surface: Polishing 5. Fitur: pas kalawan tolerances kedap tur sela 6. fungsi utama: fastener tanggal 7. Pangiriman: 15 poé 8. Nagara: Swédia 9. Paket: Plastik Foam-karton 10. pengiriman barang: Express , ku DHL 11. P ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: OEM
    asal Produk: Cina
    waktos Pangiriman: 5-15 Days
    Supply kapasitas: 1-10000 PCS

    Ngaran: tighten ngaitkeun

    1.     Bahan : SUS304

    2.      Processing : Ngaktipkeun - Milling- CNC - Kawat nyah - QC

    3.      Tolerances : 0 ~ -0.02mm

    4.      perlakuan Surface : Polishing

    5.     Fitur : pas kalawan tolerances kedap tur sela

    6.     fungsi utama : fastener

    7.     tanggal Pangiriman : 15 poé

    8.     Nagara: Swédia

    9.     Paket : Plastik Foam-karton

    10.     pengiriman barang: Express, ku DHL

    11.    pamayaran : / T, 50% deposit, 50% sanggeus pangiriman dina 30 poé.

    12.    Saatos-jualan jasa: keluhan - Dilarapkeun - nyawalakeun Program - ngalereskeun / ngelingan / Re-ngahasilkeun / santunan - réngsé

    13.    Sampel: pamayaran.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!