pabrik Cover Cina Motor Protection na suppliers | DSH

Cover Protection Motor

Pondok Description:

Brand: OEM asal Produk: Cina waktos Pangiriman: 5-15 Days Supply kapasitas: 1-10000 PCS palindung panutup 1. Produk Bahan: SUS304 2. Processing Technic: Bending & lambar ngumpul 3. kasabaran: 0.1mm 4. perlakuan Surface: sandblasted 5. Fitur: bending 6. fungsi utama: panutup pelindung 7. tanggal Pangiriman: 25 poé 8. Ékspor nagara: Australia 9. kiriman: Ku hawa 10. pamayaran: T / T 11. Saatos-layanan: laporan 8D 12. Free Sampel : Euweuh 13. Brand ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: OEM
    asal Produk: Cina
    waktos Pangiriman: 5-15 Days
    Supply kapasitas: 1-10000 PCS

    panutup pelindung

    1.     Bahan Produk : SUS304

    2.      Processing Technic : Bending & lambar ngumpul

    3.      kasabaran : 0.1mm

    4.      perlakuan Surface : sandblasted

    5.     Fitur : bending

    6.     fungsi utama: panutup pelindung

    7.     tanggal Pangiriman : 25 poé

    8.     nagara Ékspor: Australia

    9.     kiriman : Ku hawa

    10.     pamayaran : T / T

    11.    Saatos-layanan : laporan 8D

    12.    Sampel Free : No

    13.    Brand: OEM

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!