pabrik Cina Mechanical Module na suppliers | DSH

Module mékanis

Pondok Description:

Brand: Asal Produk OEM: Cina waktos Pangiriman: 5-15 Days Supply kapasitas: 1-10000 PCS Product1: 1. Bahan: Al, SKD61, S45C 2. Processing: Ngaktipkeun - panggilingan - grinding - perlakuan Surface - QC 3. Tolerances: Majelis tolerances 0 ~ -0.02mm 4. perlakuan Surface: Hideung anodized, lampu anodized alam 5. Fitur: tolerances 0-0.02mm 6. fungsi utama: Automotive disambungkeun mékanis cakar 7. tanggal Pangiriman: 15 poé 8. Nagara: Swede .. .


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: OEM
    asal Produk: Cina
    waktos Pangiriman: 5-15 Days
    Supply kapasitas: 1-10000 PCS

    Product1:

    1.     Bahan : Al, SKD61, S45C

    2.      Processing : Ngaktipkeun - panggilingan - grinding - Surface perlakuan - QC

    3.      Tolerances : Majelis tolerances 0 ~ -0.02mm

    4.      perlakuan Surface : Hideung anodized, anodized alam lampu

    5.     Fitur : tolerances 0-0.02mm

    6.     fungsi utama : Automotive disambungkeun cakar mékanis

    7.     tanggal Pangiriman : 15 poé

    8.     Nagara: Swédia

    9.     Paket : Plastik Foam-karton

    10.     pengiriman barang: Express, ku DHL

    11.    pamayaran : / T, 50% deposit, 50% sanggeus pangiriman dina 30 poé.

    12.    Saatos-jualan jasa: keluhan - Dilarapkeun - nyawalakeun Program - ngalereskeun / ngelingan / Re-ngahasilkeun / santunan - réngsé

    13.    Sampel: pamayaran.

     

    Product2:

    Ngaran : Majelis motong parabot

    1.     Bahan : Teknik Plastik, Alat Steel

    2.      Processing : Milling- grinding - QC

    3.      Tolerances : 0 ~ -0.005mm

    4.      perlakuan Surface : Tanpa

    5.     Fitur : grinding kalawan tolerances kedap 0-0.005mm

    6.     fungsi utama : motong parabot

    7.     tanggal Pangiriman : 15 poé

    8.     Nagara: Cina

    9.     Paket : Plastik Foam-karton

    10.     pengiriman barang: Express, ku DHL

    11.    pamayaran : / T, 50% deposit, 50% sanggeus pangiriman dina 30 poé.

    12.    Saatos-jualan jasa: keluhan - Dilarapkeun - nyawalakeun Program - ngalereskeun / ngelingan / Re-ngahasilkeun / santunan - réngsé

    13.    Sampel: pamayaran.



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!