pabrik Holder Cina éléktroda na suppliers | DSH

éléktroda Holder

Pondok Description:

Brand: Asal Produk OEM: Cina waktos Pangiriman: 5-15 Days Supply kapasitas: 1-10000 PCS Nami: éléktroda wadah Bahan 1. Produk: SKD11.Copper.S45C 2. Processing Technic: M-CNC1-HRC-G-CNC2- perlakuan QC-Surface 3. kasabaran: 0 ~ 0.01 4. perlakuan Surface: séng plated 5. Fitur: abnormity permukaan & gradién processing liang tepat 6. MainFunction: pituduh Stripper, produk kadali hawa tanggal 7. Pangiriman: 25 poé 8. Ékspor nagara : Uganda 9. ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: OEM
    asal Produk: Cina
    waktos Pangiriman: 5-15 Days
    Supply kapasitas: 1-10000 PCS

    Ngaran: wadah éléktroda

     

    Bahan 1. Produk: SKD11.Copper.S45C

    2. Processing Technic: treatment M-CNC1-HRC-G-CNC2-QC-Surface

    3. kasabaran: 0 ~ 0.01

    4. perlakuan Surface: Séng plated

    5. Fitur: abnormity permukaan & processing liang tepat gradién

    6. MainFunction: Stripper pituduh, kontrol hawa produk

    titimangsa 7. Pangiriman: 25 poé

    8. nagara Ékspor: Uganda

    9. kiriman: Ku hawa

    10. pamayaran: T / T

    11. Saatos-layanan: laporan 8D

    12. Sampel Free: No

    13. Brand: OEM

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!