Taros Kami

molds DSH na machining precision ko., LTD

alamat

No 408, Changfeng Jalan, Guangming Kecamatan Anyar, Shenzhen

Surélék

info@dshprecision.com

cherry@dshprecision.com

telepon

+ 86-755-33163065

+ 86-13027904816

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!