Cina Bending Nyambungkeun pabrik Piece na suppliers | DSH

Bending Nyambungkeun Piece

Pondok Description:

Brand: OEM asal Produk: Cina waktos Pangiriman: kapasitas 5-15 Days Supply: 1-10000 PCS Bending nyambungkeun sapotong 1. Bahan Produk: SUS304 2. Processing Technik: stamping-lambar logam bending-las 3. kasabaran: 0.1mm 4. Tamansari perlakuan: sandblasted 5. Fitur: lambar logam & bending 6. MainFunction: Rojongan nyambung pigura 7. tanggal Pangiriman: 25 poé nagara 8. Ékspor: Australia 9. kiriman: Ku hawa 10. pamayaran: T / T 11. Saatos-jasa : 8D rep ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Brand: OEM
    asal Produk: Cina
    waktos Pangiriman: 5-15 Days
    Supply kapasitas: 1-10000 PCS

    Bending sapotong nyambungkeun

    1. Bahan Produk: SUS304

    2. Processing Technik: stamping-lambar logam bending-las

    3. kasabaran: 0.1mm

    perlakuan 4. Surface: sandblasted

    5. Fitur: lambar logam & bending

    6. MainFunction: Rojongan nyambung pigura

    titimangsa 7. Pangiriman: 25 poé

    8. nagara Ékspor: Australia

    9. kiriman: Ku hawa

    10. pamayaran: T / T

    11. Saatos-layanan: laporan 8D

    12. Sampel Free: No

    13. Brand: OEM

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!