Tentang Kami

 

WeChat 13027904816
didaptarkeun Tambah Shenzhen + Hongkong
Jenis bisnis Trade pabrik
Pasar utama Cina, Eropa, Afrika, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Australia, Amérika Kalér
merek processing custom OEM
Jumlah pagawé 500
jualan taunan 300 juta
didirikeun taun 2007 nyetél tim, resmi diadegkeun dina taun 2011
whatsapp 8613027904816

391-201712261158313136

molds DSH na machining precision ko., LTD

DSH molds na machining precision ko., LTD geus komitmen pikeun themodernized ngolah produksi industrial, terus importing peralatan canggih internasional, jeung sistem manajemen réngsé sarta ngalaman tim insinyur pikeun ngolah.

Kalawan innovating kontinyu dina deacades, DSH geus nyebarkeun bisnis di sakuliah dunya dina rupa-rupa industri jeung ngarah di manufaktur automobileparts, automation, alat-alat médis, sepré logam jeung stamping.We nyandak ngolah CNC panggilingan, péngkolan, grinding, nyah, Kawat motong, jsb .for customer urang needing sarta nurutkeun pamundut maranéhanana pikeun ngahontal maranéhanana expecting. Kualitas sarta inovasi anu ngungudag lifelong urang.

 


WhatsApp Online Chat!