naon urang nawiskeun

molds DSH na machining precision ko., LTD

DSH molds na machining precision ko., LTD geus komitmen pikeun themodernized ngolah produksi industrial, terus importing peralatan canggih internasional, jeung sistem manajemen réngsé sarta ngalaman tim insinyur pikeun ngolah.

Kalawan innovating kontinyu dina deacades, DSH geus nyebarkeun bisnis di sakuliah dunya dina rupa-rupa industri jeung ngarah di manufaktur automobileparts, automation, alat-alat médis, sepré logam jeung stamping.We nyandak ngolah CNC panggilingan, péngkolan, grinding, nyah, Kawat motong, jsb .for customer urang needing sarta nurutkeun pamundut maranéhanana pikeun ngahontal maranéhanana expecting. Kualitas sarta inovasi anu ngungudag lifelong urang.

maca deui
nempo sadaya
WhatsApp Online Chat!