она што ги нудиме

DSH калапи и прецизност обработка ко., Ltd

DSH калапи и прецизност обработка ко., Ltd е посветена на themodernized обработка на индустриското производство, продолжи да увезува меѓународни напредна опрема, со завршено систем за управување и искусни инженери тим за обработка.

Со континуирано иновациите во deacades, DSH се шири бизнисот во целиот свет во широк спектар на индустрии и водечки во automobileparts производство, автоматизација, медицинска опрема, лим и stamping.We се обработка на CNC мелење, вртење, мелење, EDM, Жица за сечење, итн .За клиентите кои имаат потреба и според нивното барање да ги постигнат своите очекуваме. Квалитетот и иновативноста се нашите доживотно извршување.

Прочитај повеќе
Види се
WhatsApp Онлајн Chat!