China manufaktur Sheet Output Tube lan supplier | DSH

Output Sheet Tube

Short Description:

Brand: asal Product OEM: China wektu Delivery: 5-15 Dina Supply kapasitas: 1-10000 pcs Jeneng: ngencengi Gesper 1. Material: SUS304 2. Processing: Nguripake - Milling- CNC - Wire EDM - QC 3. Pn: 0 ~ perawatan -0.02mm 4. lumahing: Polishing 5. Fitur: fitting karo Pn nyenyet lan kesenjangan 6. fungsi utama: Fastener tanggal 7. Delivery: 15 days 8. negara: Swedia 9. Paket: Plastik Foam-karton 10. Shipping: Express , dening DHL 11. P ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Brand: OEM
    asal Product: China
    wektu Delivery: 5-15 Dina
    Supply kapasitas: 1-10000 pcs

    Jeneng: ngencengi Gesper

    1.     Material : SUS304

    2.      Processing : Nguripake - Milling- CNC - Wire EDM - QC

    3.      Pn : 0 ~ -0.02mm

    4.      perawatan lumahing : Polishing

    5.     Fitur : fitting karo Pn nyenyet lan kesenjangan

    6.     fungsi utama : Fastener

    7.     tanggal Delivery : 15 dina

    8.     Negara: Swedia

    9.     Paket : Plastik Foam-karton

    10.     Shipping: Express, dening DHL

    11.    Pembayaran : / T, 50% simpenan, 50% sawise layang ing 30 dina.

    12.    Sawise-sales service: Keluhan - Applied - Ngrembakaken Program - Repair / Kelingan / Re-pametumu / rugi - Companies

    13.    Samples: Pembayaran.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!