Babagan awake dhewe

 

WeChat 13027904816
kedhaftar Tambah Shenzhen + Hong Kong
Jinis bisnis Trade pabrik
Market utama China, Eropa, Afrika, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Australia, Amerika Utara
Brand Processing adat OEM
Jumlah Karyawan 500
dodolan taunan 300 yuta
Madeg ing 2007 Nggawe tim, sacara resmi diadegaké ing 2011
samsung 8613027904816

391-201712261158313136

cetakan DSH lan mesin co., ltd

DSH cetakan lan mesin co., Ltd tekad themodernized Processing produksi industri, terus kanggo ngimpor majeng peralatan internasional, karo sistem Manajemen rampung lan experienced tim engineers kanggo Processing.

Kanthi ningkatake dadi ing deacades, DSH wis nyebar bisnis donya ing sawetara saka sudhut industri lan anjog ing Manufaktur automobileparts, automation, peralatan medical, sheet metal lan stamping.We njupuk Processing saka CNC panggilingan, ngowahi, mecah, EDM, Wire Cutting, etc .kaya customer kang perlu lan miturut request sing entuk sing dikarepake. Quality lan inovasi sing nguber kekal kita.

 


Tampilan Online Chat!