apa kita kurban

cetakan DSH lan mesin co., ltd

DSH cetakan lan mesin co., Ltd tekad themodernized Processing produksi industri, terus kanggo ngimpor majeng peralatan internasional, karo sistem Manajemen rampung lan experienced tim engineers kanggo Processing.

Kanthi ningkatake dadi ing deacades, DSH wis nyebar bisnis donya ing sawetara saka sudhut industri lan anjog ing Manufaktur automobileparts, automation, peralatan medical, sheet metal lan stamping.We njupuk Processing saka CNC panggilingan, ngowahi, mecah, EDM, Wire Cutting, etc .kaya customer kang perlu lan miturut request sing entuk sing dikarepake. Quality lan inovasi sing nguber kekal kita.

maca liyane
ndeleng kabeh
Tampilan Online Chat!